Consultancy

[rev_slider_vc alias=”Slider-ict-advies”]

Consultancy

Wij helpen u met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Door jarenlange IT en consultancy ervaring in corporate bedrijven weten wij als geen ander welke uitdagingen u tegenkomt en hoe we uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Complexe IT-omgevingen vragen om maatwerkoplossingen. Onze consultants hebben ieder een eigen expertise en kunnen u van een deskundig ICT-advies voorzien.

Strategisch advies

Wij helpen u met het bepalen van richting. Heeft u veel medewerkers buiten kantoor? Heeft uw meerdere vestigingen? Bent u in het buitenland actief. En wat zijn uw groeiplannen? Welke processen kunt u optimaliseren en welke kostenbesparing brengt dit met zich mee. Ons advies richt zich op de vraag hoe u ICT het beste kan benutten voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wilt u uw ICT-omgeving optimaliseren? Maak dan een afspraak met een van onze consultants. Wij komen graag bij u langs om u verder te helpen.

Projectmanagement

Heeft u een uitdaging op ICT-gebied en zoekt u een oplossing? Heeft u tijdelijk extra expertise nodig? Of heeft uw een projectleider nodig voor een complexe traject? Onze gekwalificeerde professionals hebben de expertise om uw project naar tevredenheid af te ronden, van advies tot en met de implementatie. U kan bij ons terecht voor projectmanagement, consultancy en detachering.

Heeft u een ICT-project?

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Migratie

Staat u binnenkort voor de migratie van uw IT-omgeving? Of het nu gaat om het vervangen van hardware, software of een migratie naar de Cloud, het hele bedrijf is hierbij betrokken. Voor een goede migratie is het daarom van cruciaal belang dat uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten en uw medewerkers hier geen hinder van ondervinden. U bent bij ons aan het goede adres voor een succesvolle migratie. Wij zorgen voor een perfecte overgang van de oude naar de nieuwe situatie.

Systeembeheer

Systeembeheer is voor alle bedrijven een vereiste actie. Het regelmatig controleren van de back up, logboeken, status rapporten en ga zo maar door. Om deze zaken goed te verrichten zijn technische handelingen door een ervaren bedrijf of persoon vereist. Veel ondernemers en bedrijven kiezen daarom voor een extern ICT bedrijf, die veelal met (langdurige) contracten werken.

Immenso Consultancy BV werkt anders! U betaalt alleen wat wij aan uren aan u kwijt zijn. U zit dus nergens aan vast. Geen maandelijkse contracten, geen overbodige en onverwachte kosten.

Expertise binnen handbereik?

Neem vandaag nog contact met ons op.