Webshop

[rev_slider_vc alias=”Slider-webshop”]

Webshop

Een betrouwbare en succesvolle webshop waarin uw klant centraal staat. Dat kunt u van ons verwachten. Wij ontwikkelen uw webshop in een Magento platform. Het voordeel van het Magento platform is de optimale vindbaarheid in Google, de uitgebreide eCommerce functionaliteit en de schaalbaarheid, als uw bedrijf groeit.

 

Maatwerk

Een webshop ontwikkelen is altijd maatwerk. Wij inventariseren daarom uw specifieke wensen en eisen en adviseren uw over:

  • Inrichting van uw catalogi
  • koppeling met uw ERP pakket
  • klant en voorraad synchronisatie
  • betaal en verzendwijze

Ook kunnen wij u verder ontzorgen op het gebied van webhosting en de ontwikkeling en optimalisatie van uw huidige website.

 

Webhosting op maat

Een webshop is niet alleen een belangrijk middel om u te presenteren op het internet, maar ook om business te genereren. Om uw webshop beschikbaar te maken heeft u een domeinnaam en webhosting nodig. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij leveren maatwerk hosting in samenspraak met u.

 

Een succesvolle webshop?

Wilt u uw omzet vergroten door uw producten of diensten online aan te bieden met een succesvolle webshop? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.