Over ons

[rev_slider_vc alias=”Overons”]

Wie zijn wij?

Immenso Consultancy BV is opgericht in oktober 2014 en is onderdeel van Mariposa Holding BV.

Wij zijn een ICT dienstverlener die meedenkt en adviseert over de processen, projecten en bedrijfstrajecten tbv migraties. Wij ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren automatiseringsprocessen. Ons doel: een optimale samenwerking tussen IT oplossingen en eventuele partners.

Wij zijn in staat om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes, de impact op uw bestaande systemen en processente beoordelen en de vertaling te maken naar uw ICT omgeving en waar nodig, zelfs aan uw personeel. Kostenbewust en met zorg voor continuïteit. Daarmee zijn wij niet zomaar een automatiseerder, maar een organisatie die met u mee onderneemt en zorgt dat de zaken geregeld zijn zoals u ze voor ogen heeft!

Immenso Consultancy BV richt zich op een open en eerlijke samenwerking voor beiden. Wij streven een cultuur na die gericht is op transparantie en het delen van kennis.

Immenso Consultancy BV is u graag van dienst. Ons team staat u graag te woord.

Immenso Consultancy BV is de partij voor o.a.:

  • 0-metingen t.b.v. VoIP projecten
  • Websites (o.a. hosting en domeinregistratie)
  • Advies en aansluiting telecom (voip en traditionele telefonie)
  • Advies aanschaf computers en software
  • Kantoorautomatisering
  • Installatie software en apparatuur
  • Backup opstelling voor servers en omgevingen
  • Migratietrajecten voor grote en middelgrote organisaties

Onze expertise

Systeembeheer - 12 jaar
Consultancy - 10 jaar
Telefonie - 10 jaar
Webshop ontwikkeling - 8 jaar
Website ontwikkeling - 8 jaar
Webhosting - 8 jaar
Online Backup - 7 jaar
Clouddiensten - 7 jaar
Projectmanagement - 5 jaar
Migratie trajecten - 5 jaar
Detachering - 5 jaar
ICT-Advies - 5 jaar

Waarom kiezen bedrijven voor ons?

De kracht van Immenso is de fullservice oplossingen die wij onze klanten bieden. Wij gaan net een stapje verder. Persoonlijke benadering en ontzorgen staat bij ons op nummer 1. Wij zijn er voor de klant en denken mee met de klant. Onze zorg is het ICT-probleem van de klant. Ons doel is dat de klant zich kan blijven bezighouden met zijn business.

Kleine ondernemers komen bij Immenso omdat ze zich willen focussen op hun bedrijf en een stabiele werkplek willen. De oplossingen die wij bieden zorgen ervoor dat de ZZP-ers geen omkijken heeft naar zijn IT. Ook wanneer het bedrijf groeit, staan wij voor klaar met een deskundig advies.

Immenso heeft zijn sporen verdiend in ICT-oplossingen voor Enterprise bedrijven. Zowel op het gebied van consultancy, detachering of projectmanagement heeft Immenso de expertise en professionals in huis om (complexe) projecten tot volle tevredenheid af te ronden.